Openingstijden

De Broekbeke visvijvers is het hele jaar geopend! U kunt het hele jaar vissen op forel, karper, steur en meerval. Bekijk hier de openingstijden van De Broekbeke visvijvers.

Klik hier

Vijververhuur

Met een gezelschap een vijver afhuren kan ook bij De Broekbeke. Gezellig met elkaar een ochtend, middag of avond vissen op forellen of op steuren, karpers en meervallen.

Klik hier

Forelvissen

Forelvissen bij De Broekbeke Visvijvers. Hier vindt u tarieven voor het vissen op forel in het zomerseizoen, winterseizoen en het kindertarief.


Klik hier

Huur materiaal

Geen visspullen, geen nood! Alle benodigde visspullen zijn bij ons voor een gering bedrag te huur of te koop, zodat u toch gezellig een ochtend of middag kunt komen vissen.

Klik hier

Catch & Release

Vissen op karper, steur en meerval bij De Broekbeke Visvijvers?. Hier vindt u tarieven voor het vissen aan de Catch & Release vijver in het zomerseizoen en winterseizoen.

Klik hier

Huisregels

Om het verblijf op onze visvijvers zo aangenaam mogelijk te maken en voor het welzijn van de vissen, gelden er een aantal huisregels waar u zich aan dient te houden.

Klik hier

Ga toch vissen!

U kunt bij ons vissen op regenboogforel en zalmforel op één van onze 4 verschillende forellenvijvers.of vissen op karpers, steuren en meervallen met een gewicht van tussen de 2kg en 40 kg in onze Catch & Release vijver. Al met al een gevarieerd aanbod van diverse mooie, grote en supersterke vissoorten.