Error
  • You are not authorised to view this resource.

Barbecues

Ook zonder vissen leent ons paviljoen zich uitstekend om met kleine of grote groep mensen te komen barbecuen. Op een mooie zomerse dag kunt u op het overdekte terras met uitzicht op de vijvers heerlijk genieten van uw barbecue. We bieden diverse barbecue buffetten aan, maar we kunnen het arran-gement ook afstemmen op uw wensen.

Klik hier

Vijver verhuur

Met een gezelschap een vijver afhuren kan ook bij De Broekbeke. Gezellig met elkaar een ochtend, middag of avond vissen op forellen of op steuren, karpers en meervallen. Het afhuren van een vijver kan ook in de avonduren en is eventueel te combineren met een barbecue of buffet. Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Klik hier

Buffetten

Met een groep Lekker eten? Voor gezelschappen vanaf 15 personen bieden wij speciale buffet arrangementen met voor ieder wat wils en voor elk moment van de dag. U kunt genieten van het buffet in ons paviljoen of op het terras en deze eventueel combineren met het vissen of een drankarrangement.

Klik hier

Fish & Eat

De "Fish & Eat" arrangementen zijn zeer geschikte arrangementen voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, families en verenigingen. Dat komt door de afwisseling tussen lekker sportief bezig zijn en gezellig met elkaar eten & drinken. Het vissen is een uitdaging, maar het is tegelijk een heerlijke ontspannen buitenactiviteit.

Klik hier

Drankarrangement

Ongestoord genieten met één van onze drankarrangementen! Een drankarrangement geeft duidelijkheid voor u zelf en uw gasten. Met een vaste prijs kunt u met een gerust hart genieten van uw feest, want u hoeft zich geen zorgen meer te maken over eventuele verrassingen in de kosten; U heeft immers duidelijke afspraken met ons gemaakt.

Klik hier

Kinderfeestje

Een verjaardagsfeestje geven bij een visvijver is wel heel speciaal. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een leuke morgen of middag vissen op forellen of op steuren, karpers en meervallen. Dat is nog eens wat anders op je verjaardag! Na het vissen staat er een speciale feesttafel voor jullie klaar waar jullie lekker samen frietjes kunnen eten.

Klik hier